Cupa Mondiala Preliminarii:Polonia - Muntenegru

Analiza meciuri

Polonia – Muntenegru

Dupa ca a invins in etapa precedenta pe Armenia cu 6-1, Polonia are nevoie de un singur punct in meciul cu Muntenegru pentru a se califica la Mondial. Muntenegru are sanse doar teoretice sa prinda locul doi, in meciul tur disputat la Podgorica, Polonia a castigat cu 2-1.

Polonia

Polonia si Muntenegru s-au intalnit si un precedentele preliminarii pentru Cupa Mondiala, ambele partide terminandu-se egal atunci, dar acum Polonia are nevoie de un singur punct pentru a se califica, dar daca pierd si Danemarca castiga cu Romania, Polonia termina pe locul doi grupa datorita golaverajului, dar este greu de crezut ca Lewandowski si coechipierii sai vor rata sansa de a ajunge direct la Mondial, mai ales ca ei joaca si in fata propriilor suporteri.

Muntenegru

Muntenegru are sanse minime la ocuparea locului doi dupa ce a fost invinsa de Danemarca acasa, si acum au nevoie de o victorie cu Polonia si Danemarca sa piarda cu Romania, lucru ce probabil nu se v-a intampla. In meciul cu Danemarca ei au fost condusi din minutul 16 iar in minutul 20 cel mai bun jucator al lor, Jovetic, a iesit de pe teren accidentat. Absenta lui Jovetic v-a conta mult si in acest meci, el fiind cel mai in forma jucator al Muntenegrului si autor a sapte goluri in aceste preliminarii. Pe langa acesta, Beqiraj este si el incert pentru acest meci.

{{notification_msg}}