Cupa Mondiala Preliminarii:Slovenia - Scotia

Analiza meciuri

Slovenia – Scotia

Acest meci era asteptat sa decida echipa ce merge de pe locul doi din grupa la playoff, dar Slovenia a fost invinsa de Anglia si nu mai are nici o sansa fiind la trei puncte de Scotia si unul fata de Slovacia, echipa ce intalneste pe Malta in ultima etapa acasa. In meciul tur dintre aceste doua echipe scorul a fost de 1-0 in favoarea Scotiei.

Slovenia

Chiar daca Slovenia facea egal cu Anglia ei tot aveau o misiune foarte grea sa ajunga in playoff, ei intalnind Scotia si Slovacia in ultimele partide, slovacii fiind avantajati prin faptul ca au un meci mai usor in ultima etapa cu Malta. In meciul cu Anglia, slovenii au jucat foarte bine, fiind invinsi printr-un gol marcat de Kane in finalul meciului. Dupa acest meci antrenorul Katanec si-a anuntat demisia asa ca este interesant de vazut ce schimbari vor fi la echipa in acest meci contra unei echipe foarte motivate a Scotiei.

Scotia

Scotia a invins pe Slovacia cu 1-0 in ultimul meci jucat si sunt momentan pe locul doi in grupa, iar daca castiga acet meci raman pe acest loc, in vreme ce un egal ii ajuta pe slovaci. Slovenia are si ea sansa ei daca invinge pe Scotia si Slovacia pierde cu Malta in ultima etapa. Scotia sunt foarte motivati sa castige aceste trei puncte atat de importante, ei avand si o serie de patru victorii si un egal. Avand in vedere ca echipa a jucat bine in ultimele meciuri antrenorul Strachan probabil nu v-a efectua nici o modificare in primul 11 pentru acest meci.

{{notification_msg}}