Analiza meciuri - Pagina 278 - Blog

Analiza meciuri
43

Cupa Mondiala Preliminarii:Turcia - Islanda

Acest meci este unul dintre cele mai importante care se joaca in Grupa I si ne aduce fata in fata doua echipe ce au inca sanse la califiare, Islanda este pe locul doi si are un avans de doua puncte fata de Turcia, echipa ce ocupa locul trei. In meciul tur jucat in Islanda scorul a fost de 2-0 in favoarea gazdelor.

  • Share
Analiza meciuri
290

Cupa Mondiala Preliminarii:Anglia - Slovenia

Acest meci este un derby al grupei E pentru calificarile la Cupa Mondiala din 2018 si se joaca intre ocupanta primului loc, Anglia si ocupanta locului trei, Slovenia, diferenta intre aceste echipe fiind de sase puncte. In meciul tur jucat la Ljubljana scorul a fost 0-0.

  • Share
Analiza meciuri
192

MLS:Atlanta United - Minnesota United

Doua echipe cu obiective diferite se intalnesc in acest meci, Atlanta este pe locul trei in Conferinta de Est, in vreme ce Minnesota este pe locul noua in Conferinta de Vest si nu mai are nici o sansa sa ajunga in playoff. Singurul meci direct intre aceste doua echipe s-a jucat in Minnesota in 2014 si s-a terminat cu victoria lui Atlanta cu scorul de 6-1.

  • Share
Analiza meciuri
137

Germania Bundesliga 2 :Fortuna Dusseldorf - MSV Duisburg

Fortuna este lider in campionat si un avans de 11 puncte fata de Duisburg, echipa ce se afla in zona retrogradarii si nu a mai castigat de trei etape. Ei se bazeaza pe faptul ca joaca mai bine in deplasare, iar acum doua sezoane aceste echipe s-au intalnit la Dusseldorf, scorul fiind 1-1.

  • Share
277278279280281
{{notification_msg}}