Analiza meciuri - Pagina 279 - Blog

Analiza meciuri
158

Italia Serie B:Frosinone - Cremonese

Echipa de pe locul doi Frosinone si echipa de pe locul 10 Cremonese se intalnesc in ultimul meci din etapa a saptea din Serie B. Cremonese are cinci puncte mai putin decat Frosinone, dar acest lucru nu este chiar rau, avand in vedere ca ei vin din Liga a treia italiana, ultima intalnire directa intre aceste echipe a avut loc acum sase ani tot in liga a treia, cei de la Cremonese impunandu-se in ambele partide.

  • Share
Analiza meciuri
186

Italia Serie A:AC Milan - AS Roma

Echipa de pe locul sase, AC Milan, o intalneste in acest derbi al etapei a saptea din Serie A pe echipa de pe locul cinci AS Roma. Ambele echipe au acelasi numar de puncte, dar Roma are un meci mai putin jucat, in vreme ce in cupele europene ambele echipe au castigat meciurile jucate. In duelurile directe din sezonul trecut Roma a avut castig de cauza in ambele partide disputate.

  • Share
Analiza meciuri
177

Portugalia Prima Liga:Sporting Lisabona - FC Porto

Acest meci este un derbi al campionatului portughez si ne aduce fata in fata pe Sporting, echipa ce se claseaza pe locul doi si pe FC Porto, echipa de pe primul loc. Porto are sapte victorii, in vreme ce Sporting are sase victorii si un egal si este momentan la doua puncte in spatele liderului. Sezonul trecut in meciurile directe ambele echipe au castigat acasa cu acelasi scor, 2-1.

  • Share
Analiza meciuri
25

Germania Bundesliga: Augsburg - Borussia Dortmund

Augsburg este una dintre surprizele placute ale campionatului, cu toate ca ea a fost eliminata din Cupa si a fost invinsa in prima etapa. Borussia nu a pierdut inca in campionat si sunt lideri. Diferenta intre aceste echipe este de cinci puncte. Sezonul trecut meciurile directe intre aceste echipe s-au terminat cu acelasi scor, 1-1.

  • Share
278279280281282
{{notification_msg}}