Analiza meciuri - Pagina 273 - Blog

Analiza meciuri
92

Germania Bundesliga:Schalke 04 - Mainz 05

Schalke are cu trei puncte mai mult decat Mainz in clasament si a inceput bine campionatul dar dupa au intrat intr-o mica criza si au reusit sa isi revina si au invins in ultima etapa. Mainz a inceput mai slab campionatul dar si-au revenit pe parcurs si au o serie de trei jocuri fara infrangere.

  • Share
Analiza meciuri
43

Liga Campionilor:Juventus - Sporting Lisabona

In aceasta grupa se pare ca Barcelona v-a ocupa primul loc, asa ca aceste doua echipe se vor lupta pentru locul secund, ambele au invins pe Olympiacos si au fost invinse de Barcelona. Juventus este pe locul trei in campionat, in vreme ce Sporting este pe doi, ambele echipe fiind fara victorii in campionat de doua etape.

  • Share
Analiza meciuri
258

Liga Campionilor:Chelsea - AS Roma

Acest meci este unul care poate decide o prima echipa calificata din Grupa C, echipa de pe primul loc Chelsea urmand sa o intalneasca la ea acasa pe echipa clasata pe locul doi, AS Roma. Momentan Roma are cu doua puncte mai putin iar ultimele meciuri jucate intre aceste doua echipe s-au disputat acum noua ani de zile, fiecare echipa castigand acasa.

  • Share
Analiza meciuri
37

Liga Campionilor:Manchester City - Napoli

Acest meci este probabil unul dintre cele mai atractive intalniri din aceasta faza a grupelor, ambele echipe fiind intr-o forma foarte buna in cmpionat. In Liga campionilor doar City are punctaj maxim, Napoli inregistrand o victorie si o infrangere pana acum. Aceste echipe s-au mai intalnit si acum sase ani, Napoli castigand acasa cu 2-1, in vreme ce la Manchester scorul a fost egal 1-1.

  • Share
272273274275276
{{notification_msg}}