Analiza meciuri - Pagina 272 - Blog

Analiza meciuri
6

Anglia Premier League:Tottenham - Liverpool

Acest meci se joaca in etapa a noua din Premier League si ne aduce fata in fata doua echipe ce joaca si in Liga Campionilor si anume pe Tottenham, echipa ce ocupa locul trei in campionat si Liverpool, echipa ce se situeaza pe locul opt, diferenta dintre aceste echipe fiind de patru puncte. In ultimii cinci ani in meciurile directe Liverpool are sapte victorii, in vreme ce trei partide s-au terminat la egalitate.

  • Share
Analiza meciuri
270

Italia Serie A:Napoli - Inter Milano

Acest meci este un derbi al campionatului Italiei si se joaca intre echipa de pe primul loc, Napoli si ocupanta locului secund, Inter. Aceste echipe sunt singurele neinvinse din Serie A, iar Napoli are cu doua puncte mai mult in clasament. In meciurile directe din sezonul trecut, Napoli s-a impus in ambele intalniri.

  • Share
Analiza meciuri
158

Anglia Premier League:Manchester City - Burnley

Acest meci se joaca in cadrul etapei a noua din Premier League si o are ca favorita pe Manchester City, echipa ce se claseaza pe locul intai, in vreme ce adversara ei, Burnley este pe locul sapte in clasament. Burnley inca nu a pierdut in deplasare in acest sezon, in vreme ce in meciurile directe disputate in sezonul precedent, City a castigat in doua randuri.

  • Share
Analiza meciuri
222

Anglia Premier League:West Ham - Brighton

Acest meci este primul din etapa a noua a Premier League si se joaca intre doua echipe ce au acumulat opt puncte pana acum, Brighton clasandu-se pe locul 14, in vreme ce West Ham pe 15. Ambele echipe au castigat un punct in ultima etapa, iar ultimele doua meciuri directe intre aceste echipe au fost castigate de West Ham.

  • Share
271272273274275
{{notification_msg}}