Analiza meciuri - Pagina 271 - Blog

Analiza meciuri
180

Cupa Germaniei:RB Leipzig - Bayern Munchen

Actuala campioana si vice-campioana Germaniei se intalnesc in turul doi al Cupei, dupa acest meci una dintre aceste echipe parasind competitia. Leipzig a fost eliminata in Cupa si anul trecut devreme, in vreme ce Bayern a ajuns in semifinale, iar in campionat Bayern este pe doi, in vreme ce Leipzig este pe trei la un punct in spate.

  • Share
Analiza meciuri
100

Turcia Superliga:Besiktas - Istanbul Basaksehir

Besiktas, echipa ce se situeaza pe locul sase in campionat primeste vizita echipei de pe locul patru, Basaksehir, diferenta dintre aceste echipe fiind de doua puncte. Besiktas joaca foarte bine in Liga Campionilor, in vreme ce Basaksehir joaca mai slab in Europa League.

  • Share
Analiza meciuri
89

Spania Primera Division:Real Sociedad - RCD Espanyol

Real Sociedad are un inceput mai bun de sezon si are si patru puncte peste cei de la Espanyol, echipa ce se situeaza la jumatatea clasamentului, neavand nici o victorie in calitatea de oaspeti. In ultimul meci direct jucat sezonul trecut scorul a fost egal 1-1.

  • Share
Analiza meciuri
121

Turcia Superliga:Galatasaray - Fenerbahce

Duminica, in cadrul etapei a noua are loc cel mai mare derbi din campionatul Turciei, liderul Galatasaray intalneste acasa pe Fenerbahce, diferenta intre aceste doua echipe fiind de opt puncte. Sezonul trecut in meciurile directe Fenerbhce a invins in ambele partide disputate.

  • Share
270271272273274
{{notification_msg}}