Analiza meciuri - Pagina 274 - Blog

Analiza meciuri
11

Liga Campionilor:Real Madrid - Tottenham Hotspur

Dupa doua meciuri jucate in aceasta grupa aceste echipe ocupa primele doua locuri in grupa cu punctaj maxim. Castigatoarea acestui meci probabil ca se v-a califica din grupa, Realul are o serie de patru meciuri castigate, in vreme ce Tottenham cinci victorii consecutive. Aceste echipe s-au intalnit si in anul 2011 in Liga Campionilor, Realul castigand ambele intalniri.

  • Share
Analiza meciuri
88

Anglia Premier League:Southampton - Newcastle

Acest meci se joaca in etapa a opta a campionatului Angliei si ne aduce fata in fata doua echipe ce se afla la jumatatea clasamentului, Southampton ocupa locul 12, in vreme ce Newcastle ocupa locul noua si are si un avans de doua puncte. Sezonul trecut in meciurile directe, Southampton a castigat acasa cu 3-1, in vreme ce la Newcastle scorul a fost egal 2-2.

  • Share
Analiza meciuri
252

Italia Serie A:Inter Milano-AC Milan

Acest meci este ultimul meci ce se joaca duminica in Serie A si este un derbi al orasului Milano intre Inter si Milan. Inter este mai in forma momentan si ocupa locul trei, in vreme ce Milan este pe locul sapte si are si sapte puncte in minus fata de rivalii lor din acest meci. In ambele meciuri directe jucate sezonul trecut scorul a fost acelasi 2-2.

  • Share
Analiza meciuri
76

Anglia Premier League:Liverpool - Manchester United

Acest meci este un derbi al Premier League si se joaca intre echipele ce au castigat cele mai munte titluri in Anglia. United este mai in forma momentan si este pe locul doi, in vreme ce Liverpool este pe locul sapte, diferenta de puncte intre aceste echipe fiind de sapte puncte. Ultimele trei confruntari directe intre aceste echipe s-au terminat la egalitate.

  • Share
273274275276277
{{notification_msg}}