Liga Campionilor:Manchester City - Napoli

Analiza meciuri

Manchester City – Napoli

Acest meci este probabil unul dintre cele mai atractive intalniri din aceasta faza a grupelor, ambele echipe fiind intr-o forma foarte buna in cmpionat. In Liga campionilor doar City are punctaj maxim, Napoli inregistrand o victorie si o infrangere pana acum. Aceste echipe s-au mai intalnit si acum sase ani, Napoli castigand acasa cu 2-1, in vreme ce la Manchester scorul a fost egal 1-1.

Manchester City

In urma rezultatelor de acum sase ani City are un motiv in plus sa invinga in acest meci, ea jucand si acasa. Echipa are o serie de noua meciuri castigate, dintre care doua in Liga Campionilor, una in Cupa Ligii si sase in campionat, iar in urma acestor rezultate este lider in Anglia. Dupa aceste rezultate, Guardiola probabil nu v-a face multe modificari in echipa, singurii absenti fiind accidentatii Kompany si Mendy.

Napoli

Napoli este lider in Serie A, si inca a castigat toate cele opt partide jucate in campionat, avand doua puncte peste Inter si cinci peste Juventus si Lazio. Atmosfera la echipa este una foarte buna, mai ales ca ei au castigat in ultima etapa cu 1-0 contra Romei. Acum ei vor intalni o echipa in mare forma, pe Manchester City si au nevoie neaparat de victorie dupa infrangerea contra celor de la Shakhtar. Atacantul Milik si stopperul Koulibaly sunt singurii jucatori absenti pentru acset meci.

{{notification_msg}}