Blog - Pagina 6

Analiza meciuri
286

Premier League: Southampton - Bournemouth

Doua echipe din partea de mijloc a clasamentului, care se si intampla sa aiba acelasi numar de puncte, 7 - se intalnesc in etapa cu numarul sapte. Rezultatele sezonului trecut dintre aceste doua formatii s-au incheiat la egalitate, duelul din Southampton fiind incheiat cu scorul de 3-3.

  • Share
Analiza meciuri
47

Europa League: Frankfurt - Arsenal

Doua echipe cu un parcurs bun sezonul trecut in Europa League, incep duelurile din faza grupelor. Amintim ca aceste doua formatii au fost oprite in castigarea trofeului de aceeasi adversara - Chelsea, Frankfurt in faza semifinalelor si Arsenal in finala. Cat despre rezultatele din campionatele interne ale acestui start de sezon, am putea concluziona in cazul ambelor formatii ca sunt sub asteptari.

  • Share
Analiza meciuri
230

Champions League: Atletico - Juventus

Dupa ce sezonul trecut Atletico a intalnit pe Juventus in faza optimilor Champions League, de aceasta data o va avea ca adversara in grupe. Reamintim ca atunci Atletico a invins 2-0 pe teren propriu, ca apoi in retur Juventus sa reuseasca calificarea dupa ce a invins cu 3-0. Cat despre rezultatele campionatelor interne, Atletico are la activ trei victorii si o remiza, iar Juventus doua victorii si un rezultat de egalitate.

  • Share
Analiza meciuri
17

Champions League: Chelsea - Valencia

Doua echipe ce au incheiat sezonul trecut reusind sa isi adauge cate un trofeu in palmares, Chelsea pe cel de castigatoare a Europa League si Valencia pe cel al Cupei Spaniei, se intalnesc in primul duel al grupelor Champions League. Chelsea si Valencia s-au intalnit ultima data in urma cu opt sezone tot in Champions League, iar partida a fost castigata de englezi cu scorul de 3-0.

  • Share
45678
{{notification_msg}}