Champions League: Chelsea - Valencia

Analiza meciuri

Chelsea - Valencia

Doua echipe ce au incheiat sezonul trecut reusind sa isi adauge cate un trofeu in palmares, Chelsea pe cel de castigatoare a Europa League si Valencia pe cel al Cupei Spaniei, se intalnesc in primul duel al grupelor Champions League. Chelsea si Valencia s-au intalnit ultima data in urma cu opt sezone tot in Champions League, iar partida a fost castigata de englezi cu scorul de 3-0.

Chelsea

Cu cinci etape disputate din acest sezon, din care cel mai negativ rezultat a fost infrangerea 4-0 in deplasare la Manchester United, am putea spune ca forma celor de la Chelsea s-a imbunatatit pe parcurs. Albastrii au remizat in ambele dueluri de pe teren propriu, 1-1 cu Leicester si 2-2 cu Sheffield. Ca duelul din deplasare la Norwich sa fie castigat la scor minim 3-2, cat si cel din ultima etapa cu Wolves, la scorul de 5-2. In ultimul meci s-a facut remarcat tanarul aracant Tammy Abraham, care a reusit sa inscrie de trei ori.

Valencia

Problemele intampinate in ceea ce a privit conducerea au afectat vizibil rezultatele acestui inceput de sezon. Marcelino Garcia a fost inlocuit de la conducere echipei in decursul saptamanii trecute, locul acesuia fiind ocupat de Albert Celades. Noul antrenor si-a facut debutul intr-o partida mai mult decat dificila in deplasare la Barcelona; duel care a si fost pierdut la scorul de 5-2. Valencia a reusit o singura victorie din cele cinci etape de campionat, 2-0 pe teren propriu cu Mallorca. Fundasul Cristiano Piccini si mijlocasul Carlos Soler sunt accidentati si vor absenta in aceasta seara.

{{notification_msg}}