Champions League: Atletico - Juventus

Analiza meciuri

Atletico - Juventus

Dupa ce sezonul trecut Atletico a intalnit pe Juventus in faza optimilor Champions League, de aceasta data o va avea ca adversara in grupe. Reamintim ca atunci Atletico a invins 2-0 pe teren propriu, ca apoi in retur Juventus sa reuseasca calificarea dupa ce a invins cu 3-0. Cat despre rezultatele campionatelor interne, Atletico are la activ trei victorii si o remiza, iar Juventus doua victorii si un rezultat de egalitate.

Atletico

Cu victorii oarecum asteptate in primele trei etape, 1-0 acasa cu Getafe, 1-0 la Leganes si 3-2 din nou pe teren propriu cu Eibar, Atletico a suferit in ultima etapa primul esec. Deplasarea la Real Sociedad din etapa patru a fost pierduta in special datorita jocului slab din repriza secunda, care a si permis gazdelor sa marcheze de doua ori. Dupa infrangerea suferita in ultimul meci, in aceasta seara cu siguranta vor fi modificari, mai ales ca mijlocasul defensiv Thomas Partley si aracantul Alvaro Morata sunt pregatiti in urma accidentarilor.

Juventus

Desi a reusit doua victorii si o remiza in acest start de sezon, Juventus nu iesit in evidenta prin felul in care a obtinut aceste rezultate. Victoriile au fost obtinute la scor minim, 1-0 in deplasare la Parma si 4-3 acasa cu Napoli, victorie ce a survenit datorita autogolului fundasului napolitan Kalidou Koulibaly. In ultima etapa s-au deplasat la Fiorentina, intr-un meci in care remiza 0-0 a adus gazdelor primul punct reusit in urma celor trei etape. Fundasul Chiellini, Douglas Costa din partea de mijloc sunt accidentati, iar Miralem Pjanic si Danilo sunt incerti pentru acest duel.

{{notification_msg}}