Premier League: Southampton - Bournemouth

Analiza meciuri

Southampton - Bournemouth

Doua echipe din partea de mijloc a clasamentului, care se si intampla sa aiba acelasi numar de puncte, 7 - se intalnesc in etapa cu numarul sapte. Rezultatele sezonului trecut dintre aceste doua formatii s-au incheiat la egalitate, duelul din Southampton fiind incheiat cu scorul de 3-3.

Southampton

Dupa un start de sezon mai dificil cu infrangeri in primele doua etape, 3-0 la Burnley si 2-1 acasa cu Liverpool, Southampton a prins curaj si a reusit sa adune sapte puncte in trei meciuri. Prima victorie a venit in deplasare la Brighton, partida incheindu-se la scorul de 2-0 in favoare lor. A urmat un rezultat de egalitate in fata unei adversare puternice, 0-0 acasa cu Manchester United. Ca in ultima runda sa obtina a doua victorie a sezonului, 1-0 tot in deplasare dar de aceasta data la Sheffield. Dupa ce a absentat si in ultimile doua intalniri, mijlocasul Nathan Redmond se afla in continuare pe lista jucatorilor accidentati.

Bournemouth

A avut ocazia de a intalni in primele doua etape doua echipe nou promovate in Premier League si a a fost aproape de a aduna maximul de puncte. In prima etapa au primit vizita celor de la Sheffield si in startul reprizei secunde au preluat conducere partidei, insa minutul 88 aducea oaspetilor remiza sperata. A urmat victoria 2-1 in deplasare la Aston Vila, insa apoi au intalnit doua adversare puternice si partidele au fost pierdute; 3-1 acasa cu Manchester City si 3-1 la Leicester. Cat despre ultima etapa, aceasta a fost castigata cu 3-1 pe teren propriu cu Everton. Dupa partida reusita cu Everton, cel mai probabil antrenorul Howe Eddie va pastra acelasi 11.

{{notification_msg}}