Analiza meciuri - Pagina 275 - Blog

Analiza meciuri
34

Spania Primera Division:Atletico Madrid - FC Barcelona

Acest meci este primul derbi al sezonului din La Liga, chiar daca Barcelona are un avans de sase puncte fata de cei de la Atleticodupa sapte etape jucate. Barcelona a jucat perfect pana acum si a obtinut numai victorii pana acum in vreme ce Atletico este neinvinsa dar a inregistrat trei egaluri.

  • Share
Analiza meciuri
127

Germania Bundesliga:VfB Stuttgart - FC Koln

Acest meci poate fi considerat un derbi deoarece Stuttgart este echipa mai bine clasata in campionat si are un avans de sase puncte fata de Koln. Ultimele meciuri directe intre aceste echipe s-au jucat acum doua sezoane si s-au terminat cu victoriile gazdelor cu acelasi scor, 3-1.

  • Share
Analiza meciuri
30

Franta Ligue 1:Lyon - AS Monaco

Acest meci este un derbi al campionatului Frantei si se joaca intre actuala campioana Monaco si Lyon, echipa ce ocupa momentan locul opt in campionat, diferenta intre aceste echipe fiind de sase puncte in favoarea lui AS Monaco. In campionatul trecut in ambele meciuri directe echipele gazda s-au impus.

  • Share
Analiza meciuri
54

SUA MLS:Houston Dynamo - Sporting Kansas City

Acest meci se joaca intre doua echipe din Conferinta de Vest ce incearca sa ocupe un loc cat mai bun in playoff, Kansas este momentan pe locul doi, in vreme ce Houston este pe locul cinci. Houston trece printr-o perioada mai buna, ea inregistand trei meciuri fara infrangere, in vreme ce Kansas nu a castigat in ultimele doua etape.

  • Share
274275276277278
{{notification_msg}}