Franta Ligue 1:Lyon - AS Monaco

Analiza meciuri

Olympique Lyon – AS Monaco

Acest meci este un derbi al campionatului Frantei si se joaca intre actuala campioana Monaco si Lyon, echipa ce ocupa momentan locul opt in campionat, diferenta intre aceste echipe fiind de sase puncte in favoarea lui AS Monaco. In campionatul trecut in ambele meciuri directe echipele gazda s-au impus.

Olympique Lyon

Lyon trece printr-o criza de ceva timp si este pe locul opt in campionat si a inregistrat pana acum doar o infrangere in deplasare la PSG, dar si patru egaluri in ultimele cinci partide disputate, doua in Europa League contra lui Apollon si Atalanta si doua in campionat contra lui Dijon si Angers. Echipa isi doreste sa castige acest derbi dar pentru asta este nevoie sa joace bine in defensiva, acolo fiind punctul lor slab, ei incasand opt goluri in ultimele trei meciuri jucate. Pentru acest meci, ei nu se vor baza pe fundasul Marcal, mijlocasul Cheikh si atacantul Marcelo.

AS Monaco

Monaco trece printr-o perioada mai putin buna, ei pierzand ultimele doua meciuri acasa, 3-0 cu Porto in Liga Campionilor si 1-1 in campionat cu Montpellier si este la trei puncte in spatele celor de la PSG. Antrenorul Jardim este obligat sa obtina un rezultat bun in acest derby, mai ales ca nici Lyon nu trece printr-o forma prea buna. El nu se va putea baza in acest meci pe Fabinho, Jorge, Jovetic si Diakhaby.

{{notification_msg}}