Articole

Plata impozitelor la Unibet pentru sumele retrase va fi retinuta automat

Intrarea in vigoare a OUG nr.18/2018 aduce vesti excelente pentru pariorii online. Astfel, incepand cu data de 23 martie, Unibet va retine la sursa si va vira in numele jucatorilor impozitele pentru sumele retrase. Birocratia generata de catre completarea si depunerea declaratiei anuale dispare incepena cu aceasta data, iar toate retragerile jucatorilor vor fi procesate automat de catre Unibet.... citeste mai mult »

Metoda depuneri și retrageri bani la Netbet fără comisione

NetBet a lansat un serviciu unic în România: clienţii au acum posibilitatea să depună şi să retragă bani cash, fără cont bancar, fără card şi comisioanele bancare aferente.... citeste mai mult »

Verifică și securizează-ti contul de la Betfair

Ca urmare a rapoartelor mass-media cu privire la datele furate de la Yahoo, Betfair vine cu mai multe recomandari pentru securizarea contului. ... citeste mai mult »

Câștigătorii promoției NetBet la EURO 2016

Doi jucători norocoși NetBet au câștigat o excursie unică la un meci Euro 2016 de pe "Stade de France" și au călătorit până la destinație în stil mare, cu avionul privat.... citeste mai mult »

Bonusuri pariuri de la agenţiile licenţiate în România

Lista cu bonusurile şi ofertele de la casele de pariuri licenţiate în România, condiţiile în care aceste promoţii se acordă şi perioadele de valabilitate ale ofertelor ... citeste mai mult »

Oddsmath - Sistem de pariere - Betting Tips

Un sistem foarte interesant de pariere si generare a betting tips-urilor. ... citeste mai mult »

Replica atacurilor la adresa Toptipseri.ro

De cateva zile suntem supusi unor atacuri, zic eu penibile, la care am raspuns in particular si am dat explicatiile necesare. ... citeste mai mult »
{{notification_msg}}