Câștigătorii promoției NetBet la EURO 2016

Doi jucători norocoși NetBet au câștigat o excursie unică la un meci Euro 2016 de pe "Stade de France" și au călătorit până la destinație în stil mare, cu avionul privat.

Primul câștigător este un membru VIP NetBet de multă vreme și vine din Frankfurt, Germania. A câștigat această excursie pentru el și încă un prieten datorită abilităților lui de pariere pe evenimentele din fotbal. Cel de-al treilea pasager de la bordul avionului are o poveste cu totul diferită, el e un jucător nou care își crease contul cu doar trei zile înainte. Și-a câștigat biletul la o tombolă cu premii aleatorii.

Câștigătorii excursiei NetBet

Uğur Mersinlioğlu e un student de origine turcă în vârstă de 22 ani și locuiește în prezent, în Germania. A fost de-a dreptul șocat când a aflat că era unul dintre câștigători:
"Am fost extrem de surprins când am primit un telefon de la NetBet în care mă anunțau că sunt câștigător. Mă înscrisesem pe NetBet cu doar 3 zile înainte de a primi această veste grozavă. Doar 3 zile! Tocmai de aceea le-am spus celor de la NetBet că nu e posibil să fi câștigat eu, trebuie să fie o greșeală la mijloc. Însă, după ce am stat puțin de vorbă cu echipa NetBet, mi-am dat seama că visurile chiar devin realitate.
Urma să zbor la Paris cu un avion privat ca să văd meciul Germania vs. Polonia ca un VIP, cu totul inclus."

Câștigătorii uimitoarei promoții NetBet au fost cazați într-un hotel de 5 stele, situat la 5 minute de celebrul Avenue des Champs-Élysées, chiar în centrul Parisului ca să poată gusta din plin atmosfera specială de la Euro 2016. Însă, pentru Uğur, călătoria în sine a fost tot atât de palpitantă ca evenimentul la care urma să ia parte!
"A fost prima dată când am zburat cu un avion privat. Am băut chiar și o sticlă de șampanie deasupra de nori și a fost ca un vis din care nu aș fi vrut să mă mai trezesc. Le mulțumesc infinit celor de la NetBet pentru această experiență uimitoare!"

Câștigătorii NetBet la Euro 2016

Purtătorul de cuvânt NetBet, Alexandre Mangaud, care i-a însoțit pe câștigători, declară că:
"NetBet nu vrea să răsplătească doar membrii de lungă durată cu premii VIP, ci și să le ureze Bun Venit noilor membri în cel mai plăcut mod posibil, prin promoții ca aceasta. Ne mândrim cu faptul că ne place să avem grijă de jucătorii noștri și suntem încântați că acești câștigători norocoși s-au simțit atât de bine. Până la urmă, motto-ul companiei noastre spune că "Facem pariurile mai interesante". Pentru că vrem să fim mereu la înălțimea acestei afirmații, ne numărăm printre puținele companii de pe piață care pot aduce jucătorilor astfel de experiențe."
Faptul că Uğur a câștigat acest premiu nu ne surprinde deloc, era scris în stele. În limba turcă, Uğur nu înseamnă altceva decât NOROC!

 

DESPRE NETBET

NetBet este un brand consacrat pe piețele reglementate de jocuri de noroc din Europa, inclusiv în Marea Britanie, Franța, Italia,
Grecia, Irlanda, Germania și România. Compania oferă pariuri sportive, jocuri de cazino online și poker online. NetBet este sponsor oficial West Bromwich Albion în sezonul 2015/16 și nu numai. Același rol îl îndeplinim pentru St. Etienne și Ajaccio în Franța, dar și pentru Steaua București, România.

{{notification_msg}}