Metoda depuneri și retrageri bani la Netbet fără comisione

Metoda depuneri și retrageri bani la Netbet fără comisione

NetBet a lansat un serviciu unic în România: clienţii au acum posibilitatea să depună şi să retragă bani cash, fără cont bancar, fără card şi comisioanele bancare aferente.

Facilitatea este oferită tuturor celor care au un cont pe NetBet şi se afla în apropierea unei agenţii de plăţi în numerar "Smith & Smith". Jucătorii vor putea depune sau retrage instant sume în numerar de la orice agenţie "Smith & Smith" din ţară.

Depunerile se pot face doar cu actul de identitate şi numele de utilizator de pe NetBet, iar la retrageri va fi necesar şi codul unic de identificare a tranzacţiei pe care jucătorul îl primeşte pe email după ce se loghează şi retrage bani folosind opţiunea de retragere "Smith & Smith".

De ce este această nouă facilitate aproape o revoluţie în sistemul de depuneri şi retrageri?

În primul rând, nimeni nu mai are nevoie de un card sau un cont bancar aferent. Şi chiar dacă ar avea la dispoziţie aşa ceva, tranzacţiile cu bani numerar la sediile "Smith & Smith" sunt nu numai confidenţiale ci şi gratuite, fără comisioanele pe care băncile le percep pentru plăţile în şi din conturi. În al doilea rând, aceste tranzacţii sunt foarte accesibile; "Smith & Smith" are peste 70 de locaţii în toată ţara, în puncte circulate şi în special în majoritatea Mall-urilor din România. Astfel, oricine va avea acces instantaneu la propriii bani, fie că îi vrea depuşi pe NetBet, fie că îi vrea retraşi imediat.

Acest proiect este abia la început, NetBet intenţionând să îşi extindă colaborarea cu încă un partener. Dacă acum jucătorii au peste 70 de agenţii de unde pot face tranzacţiile amintite, în curând acestea vor creşte la peste 120 agenţii.

{{notification_msg}}