Verificare și securizare cont Betfair

Dragă utilizator Betfair,

ca urmare a rapoartelor mass-media cu privire la datele Yahoo furate si datorita faptului că ai fi putut folosi o adresă de email Yahoo pentru înregistrarea contului Betfair, ne dăm seama că aceleaşi detalii de securitate sunt adesea folosite pe mai multe site-uri web. Dacă acesta este cazul şi pentru tine, te sfătuim să îţi schimbi parola Betfair și ia în considerare schimbarea răspunsurilor la întrebările de securitate.

Cum să îţi schimbi parola?

Pentru a schimba parola trebuie doar să te conectezi la contul tău Betfair pe un calculator de tip desktop, navighează la secţiunea Contul Meu şi apoi Contul Meu Betfair > Detaliile Mele > Detaliile Contului > Despre Dumneavoastră şi apoi editaţi.

Dacă ţi-ai uitat numele de utilizator sau parola le vei putea recupera folosind opţiunea din partea de jos a butonului de conectare.

Pentru mai multe detalii apasă butonul Ajutor din partea de sus a paginii sau dacă folosţi telefonul mobil, apăsaţi pe icoana A Z şi mergeţi până în partea de jos a meniului la secţiunea Ajutor şi suport unde puteţi găsi pagina noastră de Întrebări Frecvente.

Alegerea unei parole

Dacă ţi-ai uitat numele de utilizator sau parola le vei putea recupera folosind opţiunea din partea de jos a butonului de conectare cu ajutorul căreia îţi vei putea creea o nouă parolă securizată.

  • Nu folosi o parolă utilizată pe alte pagini web.
  • Nu folosi numele unor prieteni sau membrii ai familiei, date de naştere sau alte informaţii care pot fi ghicite uşor despre tine.
  • Nu folosi un singur cuvânt care poate fi găsit în dicţionar.
  • Crează o frază sau foloseşte un citat preferat.
  • Adauga sau înlocuieşte unele litere cu simboluri în mod aleator.
  • Asigură-te că foloseşti litere mici şi litere mari.

Betfair

{{notification_msg}}