Bonusuri pariuri de la agenţiile licenţiate în România

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, am verificat lista agențiilor de pariuri legalizate în Romania și am extras de la fiecare cele mai interesante oferte promoționale.

Astfel, avem lista cu bonusurile pentru urmatoarele case de pariuri (dând click pe link-urile de mai jos puteți naviga direct la promoțiile agenției respective):

  1. 888sport - Bonus 1000 RON
  2. Betfair - Bonus 500 RON
  3. Fortuna - Bonus 300 RON
  4. Unibet - Bonus 250 RON
  5. BaumbetBaumbet - Bonus 250 RON

Bonusuri pariuri Unibet

Votata ca agenţia cea mai buna la pariuri în 2014, casa de pariuri Unibet vine pe piaţa cu cel mai atractiv pachet de bun venit.
Cele patru beneficii ale pachetului, oferă cea mai buna experienţa în domeniul pariurior sportive astfel:

  • Pariu fără risc de până la 250 Ron

    Pariu fără risc de până la 250 Ron

    Dacă primul pariu, în sumă de până la 250 ron, este pierzător, primeşti banii înapoi.

  • Pariază cu Unibet de oriunde

    Pariază cu Unibet de oriunde

    Agenţia are cele mai atractive aplicaţii şi cea mai bună platformă pentru dispozitive mobile.

  • Bonusuri exclusive de loialitate

    Bonusuri exclusive de loialitate

    Primeşti pariuri fără risc, bani gratuiţi, diferite recompense si promoţii, cum ar fi Asigurarea 90+ in Liga campionilor si Premier League.
    Asigurarea 90+ de la Unibet rambursează pariurile pierzătoare de tipul Scor corect, Pauză/Final, Primul marcator şi Ultimul marcator, în sumă de până la 400 Ron, plasate pe orice meci din Liga Campionilor, Anglia - Premier League, Spania - Primera Division sezonul 2015/2016.
    Rambursarea este valabilă daca optaţi la această promoţie înainte de a plasa pariul.
    Mizele vor fi rambursate în conturile jucătorilor în termen de 48 de ore de la terminarea meciului.

  • Unibet Tv – Live streaming

    Unibet Tv-Live streaming

    Vizioneză diferite evenimente pe mobil si desktop la Unibet Tv.

Înregistrează-te aici și ia bonusul de la Unibet

Bonusuri pariuri Betfair

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri online, fiind promotorul pariului de tip exchange. Astfel, jucătorii pot paria pe sau împotriva unui rezultat, pariuri de tip "back" şi "lay". Beneficiaţi de pariuri live, în fiecare zi, pe o largă varietate de sporturi. Pe măsură ce jucătorii pariază, cotele sunt într-o continuă schimbare şi sunt o reflexie fidelă a stării meciului, ceea ce inseamnă că găsiţi cele mai mari cote posibile. De asemenea Betfair oferă şi live video streaming pentru mai multe sporturi.

  • Bonus 500RON

    Bonus 500 RON

    1. Înregistrează-te folosind codul promoțional ZBAN01.
    2. Depozitează suma pentru care vrei să primeşti bonus.
    3. Primești un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€) - se aplică un rulaj de 4 ori pentru suma totală de bonus (fonduri proprii + suma bonus).

    Termenii şi condiţiile ofertei pe scurt:

    • Vor fi calculate la cerinţele de rulaj doar pariurile care conţin cel puţin o selecţie cu o cotă mai mare sau egală cu 1.60
    • Va trebui să aveţi pariuri soluţionate (excluzând cele închise înainte de final prin Cashout) în valoare de 4 ori bonusul acordat si suma folosită din fondurile proprii înainte de a face o retragere.
    • Prima dată va fi folosită suma adăugată din fondurile proprii, în cazul în care veţi anula bonusul, veţi primi înapoi doar suma rămasă din fondurile proprii, care va fi transferată în portofelul principal.
    • Pentru a putea retrage bonusul sau câştigurile obţinute din bonus trebuie sa îndepliniţi cerinţele de rulaj în maximum 90 de zile.
    • Oferta se încheie la 00:00 Ora Marii Britanii, 23 octombrie 2018.

    Pentru mai multe detalii vedeți Termenii şi condiţiile complete ale ofertei de pe site-ul Betfair.

Înregistrează-te aici și ia bonusul de la Betfair

Bonusuri pariuri Fortuna

Fortuna a fost înființată în anul 1990 la Praga de către patru antreprenori. Prima filială a companiei a fost deschisă în același an, un an mai târziu, în Slovacia, a fost inaugurată o companie soră numită Terno.
Având 25 de ani de experiență pe piața jocurilor de noroc, Fortuna este unul dintre cei mai apreciați operatori, remarcându-se prin siguranța și încrederea oferită clienților.
Fortuna a fost printre primii operatori de pariuri online din Slovacia, Republica Cehă și Polonia. La nivel de grup, compania operează 1600 de agenții de pariuri în Cehia, Slovacia și Polonia și a creat peste 2500 de locuri de muncă.
În 2015, grupul a obținut licența ONJN pentru organizarea și exploatarea jocurilor online și în România.

Pachetul de bun venit consta într-un pariu de până la 100 de lei fără risc!
Dacă ești jucător nou, ai bonus de bun venit de tip Pariu fără Risc, cu 50% returnarea mizei primului pariu până la 300 de Lei.
Bonusul trebuie activat în termen de 3 zile. În maximum 3 zile de la activarea bonusului trebuie plasat primul pariu, ce trebuie să fie de tipul pre-match.
Doar primul pariu, de tip pre-match, plasat pe platforma online Fortuna este luat în considerare pentru acordarea bonusului. Dacă pariul este câștigător, bonusul este considerat finalizat. În cazul în care acest pariu este validat ca și pierdut, 50% din miza aferentă pariului este returnată în contul de jucător (50% până la 300 Lei), fiind disponibilă imediat, neexistând condiții de rulare.
Miza minimă pentru pariul fără risc este de 10 lei, iar promoția este valabilă o singură dată.

Bonusul este de tip Pariu fără Risc, cu 50% returnarea mizei primului pariu până la 300 de Lei.

Înregistrează-te aici și ia bonusul de la Fortuna

Bonusuri pariuri 888sport

888sport este una dintre agenţiile de nivel mondial în domeniul jocurilor online, oferind pariuri sportive, poker, cazinou, bingo şi jocuri instantanee.
Puteţi paria pe orice meci de fotbal din Premier league, FA cup, La Liga, Liga Campionilor, Cupa Mondială şi multe altele, la cote competitive, prin intermediul pariurilor live şi aplicaţiilor mobile oferite de 888sport.
In acelaşi timp vă oferă promoţii speciale cu ramburs, pariuri fără pierdere, oferte de pariuri gratuite săptămânale la curse hipice şi fotbal.

  • Pariuri gratuite în valoare de 10€

    100% până la 1.000 Lei Bonus de Bun-venit

  • Bonusul de bun-venit este acordat doar jucătorilor noi care efectuează prima depunere
  • Bonusul și câștigurile derivate trebuie pariate pe 888sport în termen de 60 (șaizeci) de zile de la data efectuării primului depozit.
  • Bonusul de bun-venit va fi transferat în contul jucătorului în rate de câte 100 Lei fiecare, prima rată fiind un bonus imediat și fiecare rată ulterioară fiind în așteptare.
  • Bonusurile imediate și în așteptare includ o condiție de pariere a unei sume de 10 ori mai mare decât suma acordată.
  • Pariurile care se califică pentru ofertă sunt cele plasate la cote cumulate de minimum 2.0

Înregistrează-te aici și ia bonusul de la 888sport

Baumbet

Bonusuri pariuri Baumbet

Baumbet este una din cele mai vechi case de pariuri din Romania cu 24 de ani la activ, ei au fost prezenti in special pe offline dar recent au trecut si pe online obtinand o licenta de la ONJN.

  • Bonus 250 RON

    Bonus de Bun Venit de până la 250 RON

    1. Deschide un cont Baumbet.
    2. Depozitează suma pentru care vrei să primeşti bonus.
    3. Primeşti 100% Bonus de Bun Venit de până la 50EUR/250RON.

    Termenii şi condiţiile ofertei pe scurt:

    • La Baumbet, Bonusul de Bun Venit este 100% pentru primul depozit efectuat de până la 250 RON sau 50 EURO în funcţie de moneda contului.
    • VClientul trebuie să selecteze bonusul dorit accesând pagina ‘’Promoţii’’, cu un singur clic pe butonul ‘’IA BONUSUL ACUM!’’.
    • Suma bonusului va fi creditată instant în contul clientului, ca BONUS, imediat după efectuarea primului depozit.
    • Bonusul va putea fi accesat imediat după ce clientul rulează cel puţin o data valoarea primului depozit efecuat la Pariuri Sportive. Rulajul primului depozit se efectuează la Pariuri Sportive pe un singur eveniment sau pe un bilet format din mai multe evenimente, însă niciun eveniment nu poate avea o cotă mai mică de 1.90, chiar dacă e jucat single (singur).
    • Bonusul este disponibil şi valid 30 de zile de la data depozitului în contul de jucător. Criteriile de rulaj şi pariere trebuie îndeplinite în această perioadă, altfel bonusul va fi anulat automat de către sistem.

    Pentru mai multe detalii vedeți Termenii şi condiţiile complete ale ofertei de pe site-ul Baumbet.

Înregistrează-te aici și ia bonusul de la Baumbet

{{notification_msg}}