Analiza meciuri - Pagina 168 - Blog

Analiza meciuri
180

Pariul Zilei: Gefle - Orgryte

Astazi nu se vor disputa foarte multe meciuri, insa pariorii pot obtine o cota foarte buna din confruntarea dintre Gefle si Orgryte, doua echipe din liga secunda suedeza care nu traverseaza cea mai buna perioada. 

In ultimele 5 partide ambele formatii au obtinut cate o victorie, insa situatia din clasament este diferita si trebuie sa punctam faptul ca Gefle se afla pe ultima pozitie din clasament si va fi destul de dificil sa evite retrogradarea in al treilea esalon al fotbalului suedez.  In partidele de pe teren propriu gazdele de la Gefle au adunat doar 5 puncte si au obtinut o singura victorie, in timp ce Orgryte este o echipa care a obtinut rezultatele bune in etapele din deplasare.  

  • Share
Analiza meciuri
296

Ligue 2: Lorient - Grenoble Foot

Ultimul duel al etapei sase din Ligue 2, le aduce fata in fata pe Lorient si Grenoble. Gazdele acestei intalniti se situeaza pe a patra pozitie a clasamentului actual, iar oaspetii de la Grenoble aduna trei puncte mai putin in clasament, situandu-se pe pozitia 11. Lorient se numara printre putinile echipe din Ligue 2, care nu a suferit nici o infrangere in acest sezon.

  • Share
Analiza meciuri
112

2. Bundesliga: Holstein Kiel - Magdeburg

Kiel paseste cu dreptul in noul sezon obtinand doua victorii in urma primelor doua meciuri, pe cand nou promovata Magdeburg inca asteapta prima victorie a sezonului. Magdeburg a suferit o infrangere in DFB Pokal pe teren propriu, iar in campionat au pierdut prima etapa si au remizat in urmatoarele doua. Kiel obtine victorie in prima etapa cat si in Cupa, dupa care aduna doua remize in campionat.

  • Share
Analiza meciuri
129

Pariul Zilei: Poli Iaşi - Concordia Chiajna

Ultima partida a acestei etape va avea loc pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi, acolo unde gazdele de la Poli Iasi spera sa obtina o victorie in fata celor de la Concordia Chiajna. Dupa primele 6 meciuri putem afirma faptul ca cele doua grupari se afla pe lista echipelor care se vor lupta in acest sezon pentru evitarea retrogradarii, Poli Iasi are o singura victorie pana acum si se afla pe penultimul loc al clasamentului cu 5 puncte. Concordia Chiajna a acumulat cu 2 puncte mai mult, insa moralul jucatorilor antrenati Ionut Badea a fost putin afectat de infrangerea suferita etapa trecuta in care oaspetii de astazi au fost invinsi cu scorul de 3-0 de Astra Giurgiu.

  • Share
167168169170171
{{notification_msg}}