Analiza meciuri - Pagina 166 - Blog

Analiza meciuri
277

Pariul Zilei: Italia - Polonia

Favorita caselor de pariuri este Italia, pe langa faptul ca este gazda acestei partide, formatia condusa de Roberto Mancini este considerata una dintre cele mai valoroase nationale din lume. Chiar daca dupa terminarea Campionatului Mondial din Rusia mai multi veterani si-au anuntat retragerea din nationala Italiei, in formula de astazi putem urmari cativa fotbalisti foarte talentati precum Ciro Immobile, Federico Bernardeschi, Lorenzo Insigne sau fundasul Alessio Romagnoli.  Majoritatea jucatorilor convocati pentru aceasta partida evolueaza in campionatul Italiei, deci omogenitatea echipei este destul de ridicata si antrenorul poate sa isi puna foarte usor in aplicare ideile sale tactice.

  • Share
Analiza meciuri
122

Amical: Portugalia - Croaţia

Odata cu recenta calificare a croatilor in finala Cupei Mondiale, au izbutit cea mai importanta peformanta a lor din istorie. Portugalia nu a avut un parcurs stralucit in Cupa Mondiala, fiind eliminati in faza optimilor, dar nu trebuie sa uitam faptul ca detine titlul de campioana europeana. Ultimul duel al acestor doua selectionate a avut loc in faza optimilor Campionatului European, teminat cu victoria portughezilor la scorul de 1-0.

  • Share
Analiza meciuri
71

Meciul Zilei: Germania - Franţa

Cele mai puternice echipe nationale din Europa se vor evolua in Liga A din UEFA Nations League, iar prima confruntare din prima grupa este un duel colosal intre campioana mondiala, Franta, si Germania, echipa europeana cu cele mai multe trofee. Multi specialisti includ cele doua rivale pe lista favoritelor la castigarea unui nou titlu european, iar cele mai multe sanse in acest moment le au francezii care au demonstrat in acest an ca formeaza cea mai bune echipa din lume, in ciuda numeroaselor diferente dintre jucatori.

  • Share
Analiza meciuri
101

Pariul Zilei: Ţara Galilor - Irlanda

Primul duel al Grupei a patra din Liga B a Ligii Natiunilor este o confruntare intre Tara Galilor si Irlanda, doua formatii britanice care se vor intalni de la ora 21:45.  Echipa gazda a acestei intalniri este Tara Galilor, o nationala foarte ambitioasa care a demonstrat ca poate pune probleme serioase si celor mai puternice selectionate din lume. In componenta lotului galez au fost convocati foarte multi jucatori din Premier League care sunt obisnuiti cu un stil rapid si direct in care se cere un mare efort fizic.

  • Share
165166167168169
{{notification_msg}}