Meciul Zilei: Germania - Franţa

Analiza meciuri

Germania - Franţa

Cele mai puternice echipe nationale din Europa se vor evolua in Liga A din UEFA Nations League, iar prima confruntare din prima grupa este un duel colosal intre campioana mondiala, Franta, si Germania, echipa europeana cu cele mai multe trofee. Multi specialisti includ cele doua rivale pe lista favoritelor la castigarea unui nou titlu european, iar cele mai multe sanse in acest moment le au francezii care au demonstrat in acest an ca formeaza cea mai bune echipa din lume, in ciuda numeroaselor diferente dintre jucatori.

Sansele Germaniei de a se ridica in acest moment la nivelul francezilor sunt destul de scazute deoarece dupa eliminarea rusinoasa de la Campionatul Mondial din Rusia s-a decis mentinerea lui Joachim Low in functia de selectioner, dar se doreste o schimbare de atitudine in randul jucatorilor. Germania se bazeaza pe acelasi nucleu de la Bayern Munchen si cativa fotbalisti care evolueaza in campionatele straine si care pot aduce un plus de imaginatie in jocul atat de organizat practicat de nemti.

De partea cealalta francezii inca se afla intr-o stare de euforie dupa succesul important obtinut in Rusia, pe acest moral foarte ridicat Didier Deschamps spera sa obtina o victorie care sa meninta atmosfera buna din vestiar si pentru meciul cu Olanda de peste 3 zile. Desi Franta traverseaza o perioada mai buna, cel mai indicat pronostic este varianta sub 2.5 goluri, o alegere care este cotata cu 1.75 si va aduce profit chiar daca acest duel se va termina la egalitate.

{{notification_msg}}