Ligue 2: Lorient - Grenoble Foot

Analiza meciuri

FC Lorient - Grenoble

Ultimul duel al etapei sase din Ligue 2, le aduce fata in fata pe Lorient si Grenoble. Gazdele acestei intalniti se situeaza pe a patra pozitie a clasamentului actual, iar oaspetii de la Grenoble aduna trei puncte mai putin in clasament, situandu-se pe pozitia 11. Lorient se numara printre putinile echipe din Ligue 2, care nu a suferit nici o infrangere in acest sezon.

FC Lorient

Pierde contactul cu Ligue 1 in urma cu trei sezoane, iar acum obiectivul este cu siguranta de a reveni printre elitele fotbalului francez. Sfarsitul sezonului trecut au fost la doar trei puncte de a prinde play-off-ul pentru promovare; cu aceasta experienta cat si cu noile transferuri efectuate de antrenorul Landreau, pot porni increzatori in acest sezon. In cele cinci etape au adunat trei victorii si doua remize, fiind la patru puncte diferenta de lidera clasamentului Metz. In aceasta partida nu vor putea evolua datorita unor accidentari mijlocasii Marveaux si Delaplace, si fundasul Pereira.

Grenoble

Dupa ce au evoluat cateva sezoane in ligile inferioare, au revenit in ultimii doi ani in Ligue 2. In momentul de fata se situeaza la mijlocul clasamentului, reusind un parcurs multumitor. Au adunat pana inaintea acestei etape doua victorii, doua rezultate de egalitate si o infrangere, dar au fost eliminati din League Cup de catre Metz. Atat infrangerea din Cupa cat si cea din campionat care a urmat cu GFC Ajaccio, au fost disputate in deplasare, iar remiza de saptamana trecuta cu Chateauroux a fost pe teren propriu. Antrenorul echipei - Hinschberger, nu se va putea folosi in alcatuirea formatiei de start de mijlocasul Tirard si fundasii Taravel si Boyer.

{{notification_msg}}