2. Bundesliga: Holstein Kiel - Magdeburg

Analiza meciuri

Holstein Kiel - Magdeburg

Kiel paseste cu dreptul in noul sezon obtinand doua victorii in urma primelor doua meciuri, pe cand nou promovata Magdeburg inca asteapta prima victorie a sezonului. Magdeburg a suferit o infrangere in DFB Pokal pe teren propriu, iar in campionat au pierdut prima etapa si au remizat in urmatoarele doua. Kiel obtine victorie in prima etapa cat si in Cupa, dupa care aduna doua remize in campionat.

Holstein Kiel

Sezonul trecut au fost la un pas de a obtine promovarea in Bundesliga, ratand aceasta ocazie in play-off-ul cu Wolfsburg, dar cu siguranta vor lupta pentru a ajunge in prima liga si in acest sezon. Victoria la scorul de 3-0 din prima etapa, in fata celor de la HSV anunta un sezon stralucit, din pacate in urmatoarele doua etape au remizat. In urma disputarii partii secunde a intalnirii cu Heidenheim pe teren propriu  - in inferioritate numerica, rateaza victoria; ca in ultima etapa sa remizeze si in deplasarea de la Regensburg. Intre aceste doua etape, au invins cu scorul de 3-1 pe 1860 Munich in DFB Pokal. Pentru aceasta partida este asteptata revenirea lui Van den Bergh, in alcatuirea formatiei de start.

Magdeburg

Dupa ce in prima etapa disputata pe teren propriu cu St. Pauli, in care desi au reusit sa deschida scorul - au fost invinsi in final. Forma slaba a continuat si in etapa a doua, din intalnirea cu Erzegebirge Aue, cu toate acestea au reusit sa obtina un punct. Cel mai bun joc al lor din acest sezon cu siguranta a fost remiza 1-1 cu Ingolstadt, de pe teren propriu; in care au dominat partida dar in final au ratat victoria. Daca adaugam si infrangerea din DFB Pokal, putem spune ca trebuie sa isi ridice mult nivelul jocului daca vor sa evite un scenariu neplacut in finalul sezonului. Avand in vedere jocul bun facut in ultima etapa cu Ingolstadt, ne asteptam ca antrenorul Hartel sa pastreze aceeasi altcatuirea a formatiei.

{{notification_msg}}