Analiza meciuri - Pagina 379 - Blog

Analiza meciuri
234

Confruntare în Portugalia: Vitoria Guimaraes – SL Benfica

Il putem considera un derby al etapei, chiar daca gazda nu este una din cele mai bune echipe ale fotbalului portughez. Guimaraes ocupa locul 5, la o distanta mica fata de echipele din top. De asemenea se afla intr-o forma buna, deoarece vine dupa 4 victorii, dintre care una in Cupa.

  • Share
Analiza meciuri
61

Meci interesant în La Liga: Real Sociedad – FC Sevilla

Il putem considera un mic derby ce va avea loc pe stadionul San Sebastian. Ambele au asteptari mari de la acest sezon, in special Real Sociedad care se afla pe pozitia a 5 a. In ultimele 3 luni a jucat doar intr-o partida foarte slab, fiind infranta, iar acum vine dupa doua victorii in campionat si doua dueluri fara esec in Cupa.

  • Share
Analiza meciuri
218

Duel în Serie A: SSC Napoli – Sampdoria

Cel de-al doilea meci de sambata al etapei cu numaru 19 din Serie A are o favorite si aceea este echipa gazda, Napoli care se afla pe locul 3 in clasament, multumita rezultatelor din precedentele partide. Adversara din acest duel, Sampdoria ocupa pozitia a 13 a si are cu 12 puncte mai putin.

  • Share
Analiza meciuri
226

Confruntare în La Liga: Espanyol – Deportivo

Este un duel interesant din La Liga, in care Espanyol se afla mai bine pozitionata decat Deportivo. Gazdele sunt la mijlocul clasamentului, la 3 puncte de locurile ce duc in cupele europene, iar oaspetii au cu 6 puncte mai putin si cu 4 mai mult fata de zona retrogradabila.

  • Share
378379380381382
{{notification_msg}}