Analiza meciuri - Pagina 380 - Blog

Analiza meciuri
157

Duel în FA Cup: West Ham – Manchester City

Inceputul noului an ne aduce un meci din runda a treia FA Cup, in care se intalnesc doua echipe din Premier League, West Ham si Manchester City. Oaspetii sunt mai bine pozitionati si ocupa locul 3 in clasament, la 20 de puncte distanta de West Ham, aflata pe pozitia a 13 a.

  • Share
Analiza meciuri
163

Cupa Regelui Spaniei: Athletic Bilbao – FC Barcelona

Este un duel interesant din Cupa Regelui Spaniei, in care se vor intalni doua echipe puternice din La Liga, Athletic Bilbao si FC Barcelona. In acest sezon, Barcelona ocupa locul secund in clasament si are cu 6 puncte mai mult decat Athletic, care se afla pe pozitia a 7 a.

  • Share
Analiza meciuri
49

Cupa Regelui Spaniei: Real Madrid – FC Sevilla

Cu siguranta este cel mai interesant duel din aceasta runda a Cupei Regelui Spaniei, fiindca Real este lider in La Liga, iar Sevilla se afla pe locul 3, la 4 puncte distanta. Ambele au evoluat in grupele Champions League si sunt detinatoarele trofeelor europene din sezonul trecut.

  • Share
Analiza meciuri
7

Derby în Premier League: Tottenham – Chelsea

Ultimul meci al etapei cu numarul 20 din Premier League, va fi un duel intre doua rivale din Londra, Chelsea si Tottenham, care in prezent sunt intr-o forma foarte buna. Dupa seria de 4 victorii, Tottenham a urcat pe locul 5 in clasament, iar Chelsea este lider si are cu 10 puncte mai mult. 

  • Share
379380381382383
{{notification_msg}}