Duel în Serie A: SSC Napoli – Sampdoria

Analiza meciuri

SSC Napoli – Sampdoria

Cel de-al doilea meci de sambata al etapei cu numaru 19 din Serie A are o favorita si aceea este echipa gazda, Napoli care se afla pe locul 3 in clasament, multumita rezultatelor din precedentele partide. Adversara din acest duel, Sampdoria ocupa pozitia a 13 a si are cu 12 puncte mai putin. Din ultimele 10 confruntari directe, Napoli a castigat 7 dispute si a remizat de 3 ori.

SSC Napoli

Asadar, napolitanii se asteapta la o noua victorie, mai ales ca au un moral ridicat inaintea acestei partide. Napoli vine dupa 3 victorii si o remiza in campionat, perioada in care s-a calificat si in saisprezecimile Champions League, dupa ce a invins-o pe Benfica in deplasare. Putem spune ca este una din cele mai eficiente echipe din Serie A, fiindca a inscris 40 de goluri, iar in ultimele 4 dueluri a marcat de 16 ori. S-a impus cu 3-0 in meciul cu Inter, cu 5-3 in fata celor de la Torino, pe Cagliari a invins-o cu 5-0 si cu Fiorentina a remizat 3-3. Aceste rezultate au dus-o pe locul 3 in clasament, la doua puncte distanta de Roma si la 7 fata de liderul Juventus. Albiol va absenta din cauza ca este suspendat, iar Gabbiadini, Pavotelli, Milik si Chiriches sunt accidentati. Fundasii Ghoulam si Koulibaly au fost convocati la echipa nationala si vor participa la Cupa Africii.

Sampdoria

Oaspetii din Genoa au obtinut doar un punct in ultimele 3 etape, din remiza alba de pe teren propriu cu Udinese, iar inainte au fost invinsi cu 2-1 de Lazio si de Chievo. Datorita unor rezultate bune inregistrate de jucatorii antrenorului Giampaolo in duelurile anterioare, Sampdoria se afla pe locul 13 si are 13 puncte avantaj fata de zona retrogradabila. Din acest motiv va juca fara mare presiune pe stadionul San Paolo, insa totusi va avea parte de un meci dificil, pentru ca Napoli este un adversar puternic. Ne asteptam sa vedem acelasi prim 11 ca si in partida precedenta, cu exceptia mijlocasului Carbonero si a portarului Viviano, care acuza unele accidentari. 

{{notification_msg}}