Analiza meciuri - Pagina 351 - Blog

Analiza meciuri
77

Confruntare în Serie A: Lazio Roma – FC Torino

Luni seara se vor juca ultimele doua meciuri ale etapei cu numarul 28 din Serie A, iar in unul din ele se va intalni ocupanta locului 4, Lazio cu Torino, aflata pe pozitia a 9 a, la 14 puncte in spate.

  • Share
Analiza meciuri
272

Duel în Premier League: Liverpool – Burnley

Duminica se va intalni ocupanta locului 4, Liverpool, cu echipa aflata pe pozitia a 12 a, Burnley, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 28, din Premier League. Ambele evolueaza mult mai bine acasa, decat in deplasare, insa Liverpool este favorita, fiindca se lupta pentru a ajunge in Champions League in sezonul urmator.

  • Share
Analiza meciuri
154

Meci echilibrat în Premier League: Everton – West Bromwich

Doua echipe din partea de sus a clasamentului sa vor intalni sambata, intr-un meci al etapei cu numarul 28 din Premier League. Ocupanta locului 7, Everton, are cu 4 puncte mai mult decat West Bromwich, aflata pe pozitia a 8 a.

  • Share
Analiza meciuri
151

Duel în Bundesliga: Bayern Munchen – Eintracht Frankfurt

Pe langa rivalitatea dintre aceste doua cluburi, Eintracht are parte de un sezon bun si spera sa obtina un rezultat pozitiv din aceasta confruntre cu Bayern Munchen, la fel cum a facut-o in tur. Eintracht Frankfurt are moralul afectat fiindca in precedentele 4 etape a fost infranta, dar s-a calificat in semifinalele Cupei Germaniei, ca si Bayern. 

  • Share
350351352353354
{{notification_msg}}