Analiza meciuri - Pagina 350 - Blog

Analiza meciuri
144

Europa League: Manchester United – FK Rostov

Va fi un duel interesant, tinand cont ca primul meci din Rostov s-a terminat la egalitate 1-1 si ambele au sanse sa se califice in faza urmatoare. Englezii au marcat in deplasare si au un mic avantaj, plus ca acum vor juca pe Old Trafford si vor avea sprijinul fanilor.

  • Share
Analiza meciuri
51

Champions League: Atletico Madrid – Bayer Leverkusen

In aceasta confruntare Atletico Madrid este clar favorita sa se califice in faza urmatoare, pentru ca in prima mansa s-a impus cu scorul de 4-2. Ramane de vazut ce tactica vor folosi spaniolii, fiindca Bayer Leverkusen este intr-o scadere de forma si nu a mai castigat de 4 meciuri.

  • Share
Analiza meciuri
61

Champions League: AS Monaco – Manchester City

Miercuri seara se va juca unul din cele mai interesante dueluri din mansa secunda a optimilor Champions League. Liderul din Ligue 1, Monaco, va incerca sa anuleze avantajul de doua goluri a celor de la Manchester City, care au castigat in tur cu 5-3. 

  • Share
Analiza meciuri
163

Champions League: Juventus – FC Porto

In aceasta saptamana se vor juca 4 meciuri din mansa secunda a saisprezecimilor Champions League, iar in unul din ele Juventus este favorita sa ajunga in sferturile de finala, fiindca in tur a invins-o cu 2-0 pe Porto. 

  • Share
349350351352353
{{notification_msg}}