Analiza meciuri - Pagina 349 - Blog

Analiza meciuri
127

Confruntare în Premier League: Sunderland – Burnley

Este un meci din etapa cu numarul 29, in care se vor intalni doua echipe din partea de jos a clasamentului. Sunderland este pe ultimul loc, la 12 puncte distanta de Burnley, aflata pe pozitia a 12 a.

  • Share
Analiza meciuri
146

Început de etapă în Bundesliga: Borussia Dortmund – Ingolstadt

Aceste rivale au in comun faptul ca au remizat de 3 ori acasa si au incasat 20 de goluri in deplasare. Borussia Dortmund este pe locul 3 si se lupta pentru a ramane pana la final pe o poztiei ce duce in Champions League, in timp ce oaspetii din Ingolstadt sunt pe penultimul loc din clasament si incearca sa evite retrogradarea.

  • Share
Analiza meciuri
77

Meci interesant în Ligue 1: OSC Lille – Olympique Marseille

Este una din cele mai interesante partide din etapa 30, din Ligue 1, care se va juca vineri seara, intre ocupanta locului 14, Lille si echipa de pe pozitia a 5 a, Marseille, care in prezent are cu 12 puncte mai mult. Lille a inceput sa evolueze mai bine si in ultimele 3 etape a bifat doar victorii, cu un nou antrenor pe banca tehnica.

  • Share
Analiza meciuri
181

Europa League: AS Roma – Olympique Lyon

Asa cum ne-am asteptat, prima mansa a fost spectaculoasa si s-au inscris 6 goluri. Lyon a castigat cu 4-2, dupa ce a fost condusa. Credem ca si partida din retur de pe stadionul Olimpico va fi una atractiva, mai ales ca AS Roma evolueaza mult mai bine acasa in acest sezon.

  • Share
348349350351352
{{notification_msg}}