Confruntare în Serie A: Lazio Roma – FC Torino

Analiza meciuri

Lazio Roma – FC Torino

Luni seara se vor juca ultimele doua meciuri ale etapei cu numarul 28 din Serie A, iar in unul din ele se va intalni ocupanta locului 4, Lazio cu Torino, aflata pe pozitia a 9 a, la 14 puncte in spate. Romanii sunt intr-o forma mai buna, pentru ca in precedentele 7 partide au bifat 6 victorii si un egal, iar Torino s-a impus de doua ori, a remizat in 3 meciuri si de doua ori a fost infranta. Ultimele doua confruntari directe s-au incheiat la egalitate, iar inainte Lazio avea o serie de 4 triumfuri.

Lazio Roma

Desigur toate acestea ne arata ca Lazio este favorita in duelul cu Torino, mai ales ca se lupta pentru un loc ce duce in Champions League si orice punct este foarte important. Dupa rezultatele din partidele anterioare, a urcat pe pozitia a 4 a in clasament, la 4 puncte in spatele lui Napoli si la 6 puncte fata de Roma, aflata pe locul secund. Jucatorii antrenorului Inzaghi vin dupa o serie de 4 victorii si o remiza, iar in prima mansa din semifinalele Cupei Italiei s-a impus cu 2-0 in fata rivalei AS Roma. A urmat victoria din Serie A, in deplasarea de la Bologna. In acel meci s-au accidentat Biglia si Marchetti.

FC Torino

Oaspetii din Torino au castigat cu 3-1 in etapa trecuta, in disputa cu Palermo. Trebuie sa precizam ca a fost condusa la pauza si a reusit sa intoarca soarta meciului in repriza secunda, prin cele 3 goluri marcate de Belotti. Inainte de asta, jucatorii antrenorului Mihailovic, au terminat la egalitate 2-2 in deplasarea din Florenta. Recent a pierdut cu 4-1 disputa cu AS Roma. S-ar putea sa revina mijlocasul Benassi in primul 11, iar din cauza accidentarilor vor absenta Avelar, Obi, Caralo, Castana si Valdifiori.

{{notification_msg}}