Analiza meciuri - Pagina 343 - Blog

Analiza meciuri
234

Final de etapă în Serie A: Inter Milan – Sampdoria

Ultimul meci al etapei cu numarul 30 din Serie A, ne aduce un duel intre doua echipe aflate in jumatatea de sus a clasamentului. Ocupanta locului 6, Inter, are cu 14 puncte mai mult fata de Sampdoria, care este pe pozitia a 9 a. 

  • Share
Analiza meciuri
68

Derby în Premier League: Arsenal – Manchester City

La sfarsitul etapei a 30 a din Premier League vom avea un duel foarte interesant pe stadionul Emirates, intre echipa de pe locul 6, Arsenal si ocupanta pozitiei a 4 a, Manchester City, care cu un meci in plus jucat, are un avantaj de 7 puncte.

  • Share
Analiza meciuri
190

Derby în Serie A: SSC Napoli – Juventus

Va fi un meci interesant al etapei cu numarul 30 din Serie A, in care ocupanta locului 3, Napoli va intalni liderul Juventus. Torinezi au un avantaj de 10 puncte, insa ramane de vazut ce va face Higuain, fostul jucator al lui Napoli.

  • Share
Analiza meciuri
28

Finala Cupei Ligii Franţei: AS Monaco – Paris Saint-Germain

Va fi un meci interesant intre primele doua clasate din Ligue 1. Monaco si PSG se vor intalni in finala Cupei Ligii Frantei, pe stadionul celor de la Lyon. In semifinale, Monaco a trecut de Nancy, iar PSG a eliminat-o pe Bordeaux. Referitor la campionat, monegascii sunt lideri, cu un avantaj de 3 puncte fata de parizieni.

  • Share
342343344345346
{{notification_msg}}