Analiza meciuri - Pagina 342 - Blog

Analiza meciuri
222

Meci interesant în La Liga: Valencia – Celta Vigo

Ne asteptam ca Valencia sa aiba un sezon mai bun in La Liga, avand in vedere ca nu a evoluat in competitiile europene, insa Celta are cu 8 puncte mai mult si este prezenta in Europa League.

  • Share
Analiza meciuri
195

Meci interesant în Premier League: Chelsea – Manchester City

Miercuri seara se vor juca inca 6 meciuri din etapa cu numarul 31, a celui mai puternic campionat din Anglia si credem ca intalnirea dintre liderul Chelsea si ocupanta locului 4, Manchester City, va fi cea mai interesanta. 

  • Share
Analiza meciuri
268

Derby în La Liga: FC Barcelona – FC Sevilla

Este un derby al acestei etape intermediare din La Liga si daca se juca mai inainte, puteam afirma ca e un duel intre doua echipe care se lupta pentru titlu, insa acum doar Barcelona poate deveni campioana, fiindca Sevilla e pe locul 4, din cauza ultimilor rezultate slabe.

  • Share
Analiza meciuri
253

Derby în Cupa Italiei: AS Roma – Lazio Roma

In aceasta saptamana vom afla care este prima finalista a Cupei Italiei. Lazio si Juventus sunt favorite sa joace in actul final, insa ramane Roma si Napoli au sansa lor, chiar daca au de recuperat doua goluri. Acum o luna de zile Lazio a facut o treaba foarte buna si a invins-o pe rivala Roma, fara sa primeasca gol.

  • Share
341342343344345
{{notification_msg}}