Analiza meciuri - Pagina 345 - Blog

Analiza meciuri
272

Meci amical: Olanda – Italia

Doua nationale europene bine cunoscute, se vor intalni intr-un duel amical, doar ca una din ele se confrunta cu probleme in ceea ce priveste calificarea la turneul final din Rusia. Este vorba despre Olanda, care nu a participat nici la Euro 2016. Italia se descurca mult mai bine, insa mai are de muncit pana la final pentru a termina pe prima pozitie, mai ales ca face parte din aceeasi grupa cu Spania.

  • Share
Analiza meciuri
59

Preliminariile Campionatului Mondial: Muntenegru – Polonia

Putem spune ca este un derby al Grupei E, fiindca se vor confrunta primele doua echipe din clasament, Polonia si Muntenegru. Polonezii sunt pe prima pozitie cu 10 puncte, iar Muntenegru se afla la 3 puncte in spate. 

  • Share
Analiza meciuri
256

Preliminariile Campionatului Mondial: Romania – Danemarca

Al doilea meci din Grupa E este important pentru ambele echipe, avand in vedere ca ocupanta locului 4, Romania, o va intalni pe Danemarca, aflata pe pozitia a 3 a. Acest meci va reduce sansele de calificare ale unei echipei, tinand cont ca liderul Polonia are un avantaj consistent, iar Muntenegru este in spate la 3 puncte. 

  • Share
Analiza meciuri
37

Preliminariile Campionatului Mondial: Suedia – Belarus

Sambata se vor juca 9 meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia. Este cea de a 5 a runda, iar Suedia se va intalni cu Belarus in primul duel din Grupa A. Aceste doua echipe au o misiune grea, fiindca din grupa mai fac parte Franta si Olanda, dar suedezii spera la calificare pentru ca sunt la egalitate de puncte cu locul 2, ocupat de olandezi.

  • Share
344345346347348
{{notification_msg}}