Analiza meciuri - Pagina 346 - Blog

Analiza meciuri
179

Preliminariile Campionatului Mondial: Belgia – Grecia

Este un derby al acestei grupe, pentru ca se vor intalni primele doua echipe din clasament. Belgia este favorita, fiindca are punctaj maxim si cel mai bun golaveraj din aceste preliminarii, daca ne referim la echipele europene. Grecia are cu doua puncte mai putin, ceea ce inseamna ca a bifat 3 victorii si o data a terminat la egalitate cu Bosnia Hertegovina.

  • Share
Analiza meciuri
174

Duel în Serie B: AS Cittadella – Spezia

Este o confruntare din etapa cu numarul 32, intre doua echipe care se lupta pentru a ajunge in play-off. Cittadella ocupa in prezent locul 9 in clasament si are cu un punct mai putin decat ocupanta pozitiei a 7 a, Spezia. 

  • Share
Analiza meciuri
264

Preliminariile Campionatului Mondial: Spania – Israel

Israel este pe locul 3 in Grupa G si are un punct mai putin fata de liderii Spania si Italia. Asadar, meciul cu Spania poate fi considerat un derby din runda a 5 a, a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018.

  • Share
Analiza meciuri
187

Preliminariile Campionatului Mondial: Croatia – Ucraina

Este un meci interesant din runda cu numarul 5, al acestor preliminarii pentru Campionatul Mondial din 2018, care se va juca vineri seara in Zagreb, intre primele doua echipe din grupa, Croatia si Ucraina. In prezent Croatia este lider si are un avantaj de doua puncte.

  • Share
345346347348349
{{notification_msg}}