Blog - Pagina 598

Analiza meciuri
11

Meciul etapei în Serie B: Brescia - Novara

Sambata se vor juca toate meciurile din etapa cu numarul 33 din campionatul italian Serie B. Acesta va fi cel mai interesant din ele, in care se intalnesc doua echipe ce au evoluat in Seria A, Brescia si Novara.

  • Share
Analiza meciuri
29

Duelul campioanelor mondiale: Brazilia - Uruguay

Ultimul meci din a 5 a runda a preliminariilor din America de Sud, pentru  calificarea la Cupa Mondiala 2018, ne aduce un mare derby, in care se intalnesc doua campioane mondiale, Brazilia si Uruguay.

  • Share
Analiza meciuri
264

Amical de zile mari: Olanda - Franta

Acesta este un duel intre doua nationale puternice, dar din pacate nu le vom vedea pe ambele la Campionatul European din aceasta vara. Olandezii au jucat foarte slab in preliminarii si nu au reusit nici macar sa termine pe locul 3 in grupa, asa ca dupa mult timp vor fi absenti dintr-o competitie importanta.

  • Share
Analiza meciuri
87

Confruntare amicală: Portugalia - Bulgaria

Doua echipe ce au terminat in mod diferit campania pentru calificarea la Campionatul European din Franta, se vor intalni vineri seara in Leiria. Vom vedea echipa Portugaliei in frunte cu Cristiano Ronaldo, in aceasta vara la turneul final, iar in ceea ce priveste nationala Bulgariei, aceasta va sta acasa.

  • Share
596597598599600
{{notification_msg}}