Blog - Pagina 597

Analiza meciuri
127

Amical interesant: Portugalia - Belgia

Este un duel amical care va atrage atentia multora, pentru ca se vor intalni doua echipe puternice, Portugalia si Belgia. Cu ceva timp in urma s-a hotarat ca acest meci sa se joace in Bruxelles, dar din cauza atacurilor teroriste, intalnirea va avea loc in Leiria. 

  • Share
Analiza meciuri
154

Duel amical: Irlanda de Nord - Slovenia

Luni seara se vor juca doar doua meciuri amicale, iar in primul din ele Irlanda de Nord care s-a calificat pentru prima data la un turneu final, o va intalni pe Slovenia, care nu a obtinut calificarea la Euro, dupa ce a pierdut barajul cu Ucraina.

  • Share
Analiza meciuri
206

Meci de pregătire pentru Euro 2016: România - Spania

Duminica avem doar un singur meci amical, intre doua echipe pe care le vom vedea jucand in aceasta vara la Campionatul European din Franta, Romania si Spania. Acum cateva zile, Romania a castigat acasa cu 1-0, duelul cu Lituania, iar dupa o zi campioana Europei, Spania, a remizat 1-1 in Italia. 

  • Share
Analiza meciuri
95

Super meci amical: Germania - Anglia

Acesta este un alt meci amical intre doua echipe nationale rivale, pe care le vom vedea la Campionatul European din Franta. Germania a terminat prima in grupa preliminariilor si nu a intampinat mari dificultati in drumul spre calificare. 

  • Share
595596597598599
{{notification_msg}}