Analiza meciuri - Pagina 256 - Blog

Analiza meciuri
273

Italia Serie A:Juventus - Inter Milano

Sambata seara avem un mare derbi in Serie A, actuala campioana si ocupanta locului trei, Juventus, urmeaza sa primeasca vizita liderului Inter. Inter are doua puncte in plus si este neinvinsa in campionat, in vreme ce in sezonul trecut ambele echipe s-au impus in partidele directe jucate pe teren propriu.

  • Share
Analiza meciuri
296

Europa League:Slavia Praga - FC Astana

Acest meci v-a decide inca o echipa calificata din Grupa A din Europa League, campioana Cehiei urmand sa intalneasca campioana Kazakhstanului. Slavia este mai bine clasata si are un punct in plus, un egal fiind suficient pentru a se califica. In meciul tur disputat la Astana scorul a fost egal 1-1.

  • Share
Analiza meciuri
154

Liga Campionilor:Shakhtar Donetsk - Manchester City

Una din cele doua echipe cu punctaj maxim si liderul Grupei F din Liga Campionilor, Manchester City urmeaza sa o intalneasca in deplasare pe echipa clasata pe locul doi in grupa, Shakhtar. Shakhtar are trei puncte peste Napoli si cu un egal in acest meci sunt calificati mai departe. In meciul tur jucat in Anglia scorul a fost 2-0 in favoarea lui City.

  • Share
Analiza meciuri
31

Liga Campionilor:Liverpool - Spartak Moscova

Grupa E din Liga Campionilor este una complicata, niciuna dintre echipe nefiind sigura de calificare, Leverpool este mementan pe primul loc si are un punct peste Sevilla si trei peste Spartak Moscova. Meciul tur dintre aceste echipe s-a terminat la egalitate 1-1, Liverpool fiind calificata mai departe si in cazul unui egal in acest meci.

  • Share
255256257258259
{{notification_msg}}