Liga Campionilor:Liverpool - Spartak Moscova

Analiza meciuri

Liverpool – Spartak Moscova

Grupa E din Liga Campionilor este una complicata, niciuna dintre echipe nefiind sigura de calificare, Leverpool este mementan pe primul loc si are un punct peste Sevilla si trei peste Spartak Moscova. Meciul tur dintre aceste echipe s-a terminat la egalitate 1-1, Liverpool fiind calificata mai departe si in cazul unui egal in acest meci.

Liverpool

Antrenorul Klopp este foarte precaut si stie ca in cazul in care v-a pierde acest meci, Liverpool va rata calificarea, Sevilla urmand sa joace cu Maribor, echipa ce este deja eliminata. Liverpool joaca de obicei ofensiv si probabil v-a juca la victorie acest meci, lucru ce i-ar mentine pe primul loc in grupa. In campionat Liverpool a ajuns pe locul patru dupa o serie de sase jocuri fara infrangere, marcand si opt goluri in ultimele doua meciuri jucate chiar daca antrenorul Klopp a facut multe modificari in primul 11. Fundasii Klyne si Matip si mijlocasul Lallana sunt singurii jucatori indisponibili pentru acest meci.

Spartak Moscova

Campionii Rusiei au doar varianta victoriei in acest meci pentru a se califica mai departe, ei fiind la trei puncte in spatele lui Liverpool si doua fata de Sevilla. O victorie in fata lui Liverpool nu este un lucru facil, mai ales ca ei au obtinut doar un punct din ultimele doua  jocuri disputate contra lui Maribor si Sevilla. In campionat insa ei au castigat ultimele patru partide disputate si atmosfera din vestiar este una buna inaintea acestui meci. Fundasii Tigiev si  Kombarov si mijlocasii Ananidze si Timofeev sunt accidentati si vor lipsi in acest meci.

{{notification_msg}}