Analiza meciuri - Pagina 255 - Blog

Analiza meciuri
234

Anglia Premier League:Huddersfield - Chelsea

Doua echipe diferite se intalnesc in acest meci din cadrul etapei a 17 a din Premier League, nou-promovata Huddersfield o intalneste pe Chelsea. Huddersfield ocupa locul 12 si are 14 puncte mai putin decat Chelsea, echipa ce ocupa locul trei. Aceste echipe s-au intalnit acum noua ani in FA Cup, Chelsea castigand cu 3-1.

  • Share
Analiza meciuri
289

Germania Bundesliga:Mainz 05 - Borussia Dortmund

Ambele echipe joaca slab in acest sezon, iar in urma unui inceput bun de campionat Borussia este pe locul opt, in vreme ce Mainz are sase puncte mai putin si are un punct peste zona retrogradarii. Ultimul meci direct jucat intre aceste echipe a fost in sezonul trecut si s-a terminat 1-1.

  • Share
Analiza meciuri
171

Italia Serie A:Lazio - Torino

In ultimul meci din etapa a 16 a din Serie A, echipa situata pe locul cinci Lazio, intalneste echipa situata pe locul 11, FC Torino. Lazio are 12 puncte in plus, iar Torino are o serie de 6 meciuri fara infrangere. Sezonul trecut in meciurile directe Lazio a invins la Roma, in vreme ce meciul de la Torino s-a terminat la egalitate.

  • Share
Analiza meciuri
219

Anglia Premier League:Manchester United - Manchester City

Ultimul meci din etapa a 16 a din Premier League este si cel mai interesant dintre toate, Manchester United, echipa clasata pe locul doi, urmeaza sa o intalneasca pe liderul Manchester City. City are opt puncte avans iar in meciurile directe din sezonul trecut s-a impus in deplasare la United cu 2-1, in vreme ce acasa scorul a fost 0-0.

  • Share
254255256257258
{{notification_msg}}