Anglia Premier League:Manchester United - Manchester City

Analiza meciuri

Manchester United – Manchester City

Ultimul meci din etapa a 16 a din Premier League este si cel mai interesant dintre toate, Manchester United, echipa clasata pe locul doi, urmeaza sa o intalneasca pe liderul Manchester City. City are opt puncte avans iar in meciurile directe din sezonul trecut s-a impus in deplasare la United cu 2-1, in vreme ce acasa scorul a fost 0-0.

Manchester United

United a invins pe City anul trecut in Cupa Ligii si fanii isi doresc o victorie si in campionat anul acesta, mai ales ca ei sunt la opt puncte in spatele lui City si orice rezultat in afara de o victorie probabil ca i-ar scoate din lupta pentru titlu, avand in vedere forma de moment a lui City. United a invins recent pe Arsenal cu 3-1 si in Liga Campionilor s-a calificat in saisprazecimi dupa ce a invins pe CSKA Moscova cu 2-1. Mijlocasul Pogba este suspendat, in vreme ce stopperul Bailly si mijlocasul Carrick sunt accidentati.

Manchester City

City este liderul campionatului si are opt puncte in plus fata de United. Seria de 20 de victorii le-a fost intrerupta saptamana trecuta in Liga Campionilor, cand au pierdut cu 2-0 contra celor de la Shakhtar. City era deja calificata de pe primul loc in grupa in acel meci si a folosit echipa a doua, dar acum v-a folosi cea mai buna echipa posibila in acest derbi, singurii jucatori absenti fiind accidentatii Mendy si Stones.

{{notification_msg}}