Analiza meciuri - Pagina 253 - Blog

Analiza meciuri
136

Cupa Italiei:AS Roma - Torino

In Cupa Italiei se joaca saisprazecimile, iar unul dintre cele mai importante meciuri este acesta intre doua echipe din Serie A, Roma si Torino. Roma este mai in forma si ocupa locul patru, in vreme ce Torino este pe 10 la 15 puncte in spatele Romei. In meciul direct din campionat Roma a invins cu 2-0 la Torino.

  • Share
Analiza meciuri
159

Germania Cupa DFB:Bayern Munchen - Borussia Dortmund

Doua dintre cele mai bune echipe din Germania se intalnesc in saisprazecimile Cupei, pentru Bayern fiind al doilea meci dificil dupa ce au intalnit si pe Lipezig. Bayern este lider detasat in campionat, in vreme ce Borussia a trecut printr-o criza si s-a indepartat de lider. Bayern a invins Borussia la inceputul sezonului cu 3-1 in campionat si a castigat si in Supercupa, in vreme ce in sezonul trebut Borussia i-a invins in Cupa.

  • Share
Analiza meciuri
285

Belgia Pro League:Club Brugge - Anderlecht

Acest meci este un derbi al campionatului Belgian, chiar daca in clasament Anderlecht este pe locul trei si are cu 10 puncte mai putin decat liderul Brugge. Anderlecht a pierdut in ultima etapa acasa, in vreme ce Brugge are sapte meciuri fara infrangere in toate competitiile. In meciul tur jucat intre aceste echipe scorul a fost egal 0-0.

  • Share
Analiza meciuri
74

Anglia Premier League:West Bromwich - Manchester United

Sambata se joaca inca doua meciuri din etapa a 18 a din Premier League, iar unul dintre ele este confruntarea dintre West Brom si Manchester United. United este pe locul doi si are 24 de puncte mai mult decat West Brom, echipa ce se claseaza pe locul 17. United este mare favorita dar West Brom a pierdut doar o singura data in ultimele cinci partide disputate, in vreme ce ultimul meci direct intre aceste echipe s-a jucat pr Old Trafford si s-a incheiat 0-0.

  • Share
252253254255256
{{notification_msg}}