Analiza meciuri - Pagina 424 - Blog

Analiza meciuri
154

Derby pe Camp Nou: FC Barcelona – Atletico Madrid

Acesta este primul mare derby din La Liga si atat Barcelona cat si Atletico sunt in spatele rivalei Real Madrid. In cazul unei infrangeri, pentru ambele va fi greu sa recupereze punctele.

  • Share
Analiza meciuri
75

Duel interesant în Bundesliga: Bayern Munchen – Hertha Berlin

Dupa primele 3 etape din Bundesliga, sunt doar doua echipe cu numarul maxim de puncte, Bayern si Hertha. Ne asteptam sa o vedem pe Bayern Munchen in aceasta postura, insa Hertha este o surpriza placuta, pentru ca Hertha a evoluat destul de slab in sezonul precedent. Pe prima pozitie sunt bavarezii, datorita golaverajului.

  • Share
Analiza meciuri
279

Derby în La Liga: FC Sevilla – Betis Sevilla

Derby-ul orasului Sevilla va avea loc mult mai devreme in noul sezon. Sevilla este pozitionata mai bine in clasament si are cu 3 puncte mai mult decat Betis, insa trebuie sa mentionam ca este prezenta in grupele Champions League, unde a remizat primul meci in Torino, cu Juventus. 

  • Share
Analiza meciuri
136

Meci echilibrat în Serie A: AC Milan – Lazio Roma

In aceasta saptamana se va desfasura o etapa intermediara. Marti seara va avea loc o disputa intre doua vechi rivale, Milan si Lazio. In sezonul trecut ambele echipe au dezamagit si nu au reusit sa se califice nici macar in Europa League, iar in primele 4 etape au avut evolutii variabile.

  • Share
423424425426427
{{notification_msg}}