Meci echilibrat în Serie A: AC Milan – Lazio Roma

Analiza meciuri

AC Milan – Lazio Roma

In aceasta saptamana se va desfasura o etapa intermediara in Serie A. Marti seara va avea loc o disputa intre doua vechi rivale, Milan si Lazio. In sezonul trecut ambele echipe au dezamagit si nu au reusit sa se califice nici macar in Europa League, iar in primele 4 etape au avut evolutii variabile. Cu toate acestea, Lazio se afla pe locul 4, cu 7 puncte, iar milanezii au cu un punct mai putin si sunt la mijlocul clasamentului, mai exact pe pozitia a 10 a. Ultima confruntare directa de pe San Siro s-a incheiat cu scorul de 1-1, iar pe stadionul Olimpico din Roma, Milan a castigat cu 3-1.

AC Milan

Milan a anuntat ca va juca la victorie in partida de marti, mai ales ca a evoluat bine in ultimele doua etape. Daca va obtine cele 3 puncte, o va depasi pe Lazio in clasament. Jucatorii antrenorului Montella au castigat acasa in prima etapa cu Torino, dupa un gol marcat dintr-un penalty in minutul 94, iar in urmatorul meci au pierdut cu 4-2 in Napoli. In a treia etapa Milan a fost infranta la limita, pe teren propriu, de Udinese. Din aceste motive, multa lume se indoia de evolutia milanezilor inaintea duelului cu Sampdoria, insa noul intrat Bacca, a inscris in minutul 85 si Milan a obtinut o noua victorie. Desigur, ne asteptam sa-l vedem pe atacantul columbian in primul 11, alaturi de mijlocasul Kucka si fundasul Sciglia. Antrenorul nu va putea conta pe Antonelii, Fernandez, Zapata si Bertolacci, deoarece toti sunt accidentati.

Lazio Roma

Am mentionat ca oaspetii din Roma au un punct mai mult decat rivalii milanezi, inaintea acestui derby din Serie A, dupa ce weekend-ul trecut au invins-o acasa pe Pescara cu 3-0. In acea partida pentru prima data antrenorul Inzaghi a folosit formatia 3-5-2, care s-a dovedit a fi de succes si ne asteptam sa vedem aceeasi tactica, marti seara pe San Siro. Lazio a evoluat bine in primele 3 etape, mai ales in duelul din deplasarea de la Atalanta, unde a triumfat cu 4-3. Si in disputa cu Chievo nu a jucat slab, insa s-a concentrat mai mult pe defensiva si scorul final a fost 1-1. In etapa secunda a fost infranta la limita cu 1-0, de campioana Juventus, din cauza unei greseli facute in aparare. Singurul absent din aceasta partida, va fi fundasul Biglia.

{{notification_msg}}