Analiza meciuri - Pagina 400 - Blog

Analiza meciuri
89

Început de etapă în Bundesliga: Bayer Leverkusen – RB Leipzig

Va fi un meci intresant intre doua echipe care au surprins in acest sezon, Bayer din punct de vedere negativ, iar nou promovata Leipzig a reusit sa impresioneze multa lume pana acum. Probabil ca nimeni nu se astepta ca aceasta echipa sa imparta primul loc cu Bayern Munchen si sa nu fie invinsa dupa primele 10 etape.

  • Share
Analiza meciuri
179

Duel amical: Anglia – Spania

Cu siguranta este una din cele mai interesante partide amicale care se va juca marti seara intre doua foste campioane mondiale, Anglia si Spania. In prezent, aceste nationale ocupa prima pozitie in grupa din care face parte fiecare, din campania pentru calificare la Campionatul Mondial din Rusia.

  • Share
Analiza meciuri
245

Meci amical: Polonia – Slovenia

Ambele sunt in forma inaintea acestei partide amicale din Wroclaw, avand in vedere ca acum cateva zile in urma au castigat duelurile din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia. Slovenia s-a impus in Malta cu 1-0, iar Polonia a castigat in Romania cu 3-0. 

  • Share
Analiza meciuri
120

Preliminariile Campionatului Mondial: Grecia – Bosnia & Herţegovina

In aceasta grupa sunt 3 echipe care se lupta pentru prima pozitie. Putem spune ca Belgia este favorita sa castige grupa, iar Grecia si Bosnia & Hertegovina vor duce o batalie pentru locul 2. Gibraltar, Cipru si Estonia sunt echipele modeste care mai fac parte din grupa.

  • Share
399400401402403
{{notification_msg}}