Analiza meciuri - Pagina 399 - Blog

Analiza meciuri
219

Confruntare în Premier League: Tottenham – West Ham

Va fi un meci interesant intre doua rivale din Londra. Tottenham este pozitionata mai bine in clasament si in prezent se afla pe locul 5, in timp ce West Ham are cu 10 puncte mai putin si este deasupra zonei retrogradabile. 

  • Share
Analiza meciuri
296

Meci spectaculos pe Old Trafford: Manchester United – Arsenal

La inceputul etapei cu numarul 12 din Premier League, avem parte de o intalnire interesanta pe Old Trafford, intre doua mari rivale, Manchester United si Arsenal. “Diavolii” din Manchester se afla pe pozitia a 6 a, la 6 puncte distanta fata de ocupanta locului 4, Arsenal.

  • Share
Analiza meciuri
211

Derby în La Liga: Atletico Madrid – Real Madrid

Continuarea campionatului din La Liga, ne aduce un duel intre doua echipe din Madrid, cu o rivalitate mare. In ultimii ani Atletico s-a luptat cu Real si cu Barcelona pentru titlul de campioana, insa in acest sezon nu se descurca la fel de bine, deoarece a suferit deja doua infrangeri.

  • Share
Analiza meciuri
12

Duel în prima ligă din Rusia: Rubin Kazan – FC Rostov

Este unul din cele mai echilibrate meciuri din etapa cu numarul 14, a celui mai puternic campionat din Rusia, deoarece se vor intalni doua echipe vecine la mijlocul clasamentului. Rubin Kazan este intr-o forma mai buna in prezent, cu toate ca are cu doua puncte mai putin decat Rostov.

  • Share
398399400401402
{{notification_msg}}