Analiza meciuri - Pagina 396 - Blog

Analiza meciuri
196

Derby în La Liga: FC Sevilla – Valencia

Este un derby al etapei, cu toate ca Valencia e departe de forma pe care a aratat-o acum cativa ani si are cu doua puncte mai mult fata de zona retrogradabila. Sevilla se afla pe locul 3, in spatele Barcelonei. In Champions League, este aproape sa se califice in saisprezecimi, cu toate ca a pierdut ultimul duel si a fost a doua infrangere suferita acasa in acest sezon, dupa cea cu Barcelona.

  • Share
Analiza meciuri
274

Duel interesant pe Stamford Bridge: Chelsea – Tottenham

In ultimul meci care se va juca sambata, din cadrul etapei cu numarul 13 a campionatului Premier League se vor intalni doua rivale din Londra, Chelsea si Tottenham. Echipa de pe Stamford Bridge este liderul clasamentului si are cu 5 puncte mai mult decat ocupanta locului 5, Tottenham.

  • Share
Analiza meciuri
262

Meci interesant în Turcia: Galatasaray – Bursaspor

Este un derby in care ocupanta locului 5, Galatasaray o va infrunta pe Bursaspor, echipa de pe pozitia a 4 a, care are cu un punct mai mult. Ambele trec printr-o mica criza de forma, Galatasaray vine dupa doua infrangeri consecutive, in timp ce Bursaspor a remizat in doua meciuri.

  • Share
Analiza meciuri
134

Duel în Bundesliga: SC Freiburg – RB Leipzig

Va fi un meci in care se vor intalni doua nou promovate, Freiburg si Leipzig. Freiburg se afla la mijlocul clasamentului si nu a inregistrat nici o remiza pana acum, in timp ce Leipzig este neinvinsa in acest sezon si ocupa pozitia de lider. 

  • Share
395396397398399
{{notification_msg}}