Analiza meciuri - Pagina 394 - Blog

Analiza meciuri
122

Duel echilibrat în Serie A: SSC Napoli – Inter Milan

La inceputul etapei cu numarul 15 din Serie A, avem un duel intre doua echipe bune ale fotbalului italian, Napoli si Inter, care in acest sezon nu sunt in mare forma. Napoli se afla doar pe locul 7 in clasament, iar Inter este in spate la 4 puncte distanta. Ambele sunt neinvinse in ultimele 3 etape, insa echipa din Milano a obtinut mai multe puncte in aceasta perioada.

  • Share
Analiza meciuri
180

Meci interesant în prima ligă din Rusia: Terek Grozny – FC Krasnodar

Este un derby al acestei etape intermediare, inaintea caruia Terek ocupa locul 5 in clasament si are cu doua puncte mai putin fata de Krasnodar, echipa de pe pozitia a 4 a. Ambele au inregistrat cate 7 victorii, dar trebuie sa tinem cont de faptul ca jucatorii lui Krasnodar au trecut de grupele Europa League, fiindca si-au asigurat locul 2.

  • Share
Analiza meciuri
222

Confruntare în Cupa Italiei: Bologna – Hellas Verona

Va fi un meci interesant din Cupa Italiei, in care Bologna o va intalni pe Hellas Verona, o echipa din esalonul secund. In duelurile directe din sezonul trecut de fiecare data a castigat echipa vizitatoare.

  • Share
Analiza meciuri
143

Cupa Regelui Spaniei: Granada – CA Osasuna

Va fi o confruntare, intre doua echipe care au evoluat in liga secunda. Daca era un meci din campionat, il puteam considera un derby, deoarece Granada este ultima clasata cu 5 puncte si fara nici un triumf, iar Osasuna este deasupra si are cu doua puncte mai mult, insa a reusit sa obtina o victorie pana acum.

  • Share
393394395396397
{{notification_msg}}