Analiza meciuri - Pagina 375 - Blog

Analiza meciuri
28

Duel în Cupa Italiei: Inter Milan - Bologna

In aceasta saptamana se vor juca ultimele 4 dueluri din saisprezecimile Cupei Italiei si in unul din ele Inter o va intalni pe Bologna pe Guiseppe Meazza. Inter evolueaza mai bine in campionat, unde dupa o serie de 5 victorii ocupa locul 6 in clasament, iar Bologna se afla pe pozitia a 16 a, la 13 puncte distanta de zona retrogradabila.

  • Share
Analiza meciuri
229

Confruntare în Serie A: FC Torino – AC Milan

La numai 4 zile de la triumful lui Milan cu 2-1 in intalnirea directa din Cupa, aceste echipe se vor confrunta din nou, doar ca acum in Serie A. Dupa 19 etape Torino este pe locul 8 in clasament si are cu 7 puncte mai putin decat ocupanta pozitiei a 5 a, AC Milan.

  • Share
Analiza meciuri
91

Derby pe Old Trafford: Manchester United – Liverpool

Ultimul meci al etapei cu numarul 21 din Premier League, va fi un duel intre echipele care au castigat cele mai multe titluri in Anglia. In prezent Manchester United ocupa pozitia a 6 a si are cu 5 puncte mai putin decat Liverpool, care se afla pe locul 2. 

  • Share
Analiza meciuri
258

Meci interesant în Serie A: AC Fiorentina – Juventus

Ultimul meci de sambata din cadrul etapei cu numarul 20 a celui mai puternic campionat de fotbal italian, este un duel intre doua rivale. Fiorentina ocupa locul 9 in clasament si are cu 18 puncte mai putin decat liderul Juventus.

  • Share
374375376377378
{{notification_msg}}